Motorradprofi.com

Få tips inför din motorcykelresa i Tyskland!

Hitta rätt boende till din motorcykelresa

Biker´s Lodge Harz

Ett Eldorado för motorcyklister! I den vilda och romantiska Oder -dalen på B 27, mellan byarna Braunlage och Bad Lauterberg, hittar du “Biker`s Lodge Harz”. Oavsett om det är en mötesplats för eller under dagsturen, som en plats för evenemang för motorcykelgrupper, en weekendresa eller som ett friluftsområde.

11 tyskalnd
tyskland (2)

Waldgasthaus Odertaler Sägemühle

Som en liten by mitt i skogen, inramad av de trädkantade Harzbergen och genomkorsade av den unga floden Oder. Idylliskt, fridfullt och tyst, så här hittar du Odertals sågverk vid första anblicken. Men när solen är högre igen och motorcykelsäsongen börjar.

Zum Golden Star, Hochrhön

Helt enkelt bra! Värdshuset “zum golden Stern” erbjuder boende för människor och maskiner. Christoph Weber är själv en motorcyklist och en och annan reseledare. Förarna är i goda händer i det bekväma värdshuset. Slingrande bergs- och dalgångar garanterar körglädje i Hessian Hochrhön. För medlemmar i våra länkpartners (klubbar / rundabord) beviljar Christoph en prisreduktion på € 5 per natt (från 3 nätter)

5 tyskland
tyskland (5)

Park Hotel Margaretenhof Saxon Schweiz

Bikerhjärta, vad mer kan du önska. Ett fantastiskt hotell, bekväma rum, vänlig gästfrihet, garage för maskinerna och rätter som också möter den kräsne gästens behov. Omgiven av det unika landskapet i Elbsandstensbergen börjar motorcykelturerna till Sachs Schweiz här.

Landhotel Mariental, Spessart / Vogelsberg

Anlända – njut – må bra i Bad Brückenau. Det är parollen för Sebastian Dieckhoff, med vilken han särskilt riktar sig till tvåhjulingar. I norra Bayern på A 7, bara ett stenkast från den hessiska gränsen, erbjuder han inte bara boende för cyklister, turer till Rhön, Spessart eller Vogelsberg, är också möjliga med en kvinnlig guide.

tyskland (4)
1 tyskland

*** Hotel zur Post, Bergisches Land

Det 3-stjärniga må-bra-countryhotellet i Bergisches Land. Traditionell gästfrihet, rustik charm och mysighet kombinerat med en spännande motorcykeltur. Låt dig bli bortskämd och njut av en extraordinär motorcykelhelg i familjen Kochs hem.

Hohnstein Castle, Elbe

Bergslottet, byggt omkring 1200 med ett mycket händelserikt förflutet, fungerar nu som hotell, vandrarhem och museum. Detta mycket mångsidiga hus kan faktiskt inte tilldelas en viss kategori eller klassificering. På så sätt kan mycket billiga övernattningar bokas och höga krav kan också tillgodoses. Att detta är ett mycket motorcykelvänligt område bevisas av närvaron av ett skruvmejselhörna, tvättområde, torkrum och separata parkeringsplatser för cyklarna.

2 tyskland
3 tyskland

Hästbergsparadisparadis, Eichsfeld

Kolpinghaus Ferienparadies Pferdeberg ligger strax utanför Duderstadt, i stadsdelen Gerblingerode. Mitt i det gröna erbjuder det en underbar utsikt över Eichsfeld. Oavsett om det är i en lägenhet eller i ett dubbelrum med balkong eller terrass, erbjuder huset alltid bekvämt boende. Ölträdgården, Tatico Cafe Bar, diskoteket eller Eichsfelder Stübchen är varierade och underhållande. Tennisbiljard, bordtennis, solarium, bordsfotboll och andra fritidsaktiviteter kan användas efter cykling.